TGN / Saint Gobain – ‘de Clicks en de bricks’

Voor Saint Gobain’s dochter Tegelgroep Nederland ontwikkelden wij een cross-marketing systeem voor de retailer’s van dit bedrijf. Het ultra moderne systeem is na 3 jaar ontwikkelen, testen en de pilot fase nu gereed voor de landelijke lancering. Het systeem is een verregaande integratie van het internet met de fysieke winkels, waarbij beleving en persoonlijke content centraal staan.

Van het eerste moment dat een eindgebruiker zich op het internet oriënteert naar een bepaald product tot en met service en klantbeleving in de winkel en tijdens de periode van besluitvorming: wij zorgen ervoor dat u erbij bent en u relevante producten, service en beleving biedt. Dat is het SmartShop.

Internet is dus geen gevaar voor de retailer, maar een optimaal middel die ingezet kan worden om naadloos aan te sluiten bij de vigerende behoeftes van zijn potentiële klanten.

Voor dit project hebben wij technisch en creatieve elementen verzorgd:

SEO, bouw en beheer websites, koppeling websites met ERP van klant, grafische vormgeving, beeldschermen en standaarden voor de winkel/showroom, tekst en fotografie, brochures, digitale presentaties, product-configuratie software, systeem pc’s, montage en installatie. Ofwel alle aspecten die bij een dergelijk project horen. Alle expertise onder 1 dak!

Binnenkort wordt het systeem uitgebreid met:

  • QR code scanners (i.c.m. Prijs/etiket op het product)
  • Augmented Reality ( het gewenste product digitaal geprojecteerd in je eigen kamer/huis/omgeving: hoe persoonlijk wil je het hebben!!)
  • klanten-inlog omgeving waar alle content op 1 plaats staat, met de mogelijkheid voor de retailer om relevante content aan de potentiële klant aan te bieden (adviezen, offertes, brochures, flyers etc.)
  • etage projectie (bedienbaar door de passant)

 

In ontwikkeling : eind 2016 beschikbaar als systeem optie:

  • intelligente winkelwagentjes
  • integratie bestaande klantenpassen
  • 3d monster/stalen printing

Wilt u weten hoe wij uw winkel(keten) future-proof kunnen maken? Bel nu : 010 – 20 200 70